Åkte med musikbåten och lyssnade på Solala .

Hej ja då har vi kommit till fredagen och sista semesterdagen för leif. Ja vart tog dom här tre veckorna vägen. Nog pratat om det blir bara ledsen när jag tänker på det. Vi pratar istället om igår. Jag är glad och arg. Vi hade bokat biljetter på båten blidösund eller musikbåten som den kallas. Den här kvällen skulle acappellagruppen solala spela. Hj min son har ett stort musikintresse så han hängde på. Jag tycker det är så kul att göra saker med mina barn. Mycket roligare än att sitta hemma. Vi hade beställt matlåda. Det blev lax o potatis. Helt okej men det som inte var så kul var att vi fick dåliga platser. Ha en pappåse i knäet och en gaffel i ena handen och en cider i den andra. Lite bökigt men det gick. Sen märkte vi att det blev en stor folksamling vid en såkallad scen. Tänk att vi åker med en gammal ångbåt. Musiken startade och dom var så bra men publiken var inte lika bra. En del stod och pratade och jag var så nära att be dom att gå och prata någon annanstans. Det var mycket mellansnack mellan låtarna men det hörde man inte så mycket av. Nästa dåliga grej var att det sprang hela tiden folk fram och tillbaka. Det fanns en restaurang där uppe men där nere fanns baren så ni förstår det blev en massa spring. Efter pausen lyckades vi få några bra sittplatser. Jag filmade väldigt lite men det finns ett litet klipp på Insta stories.


En väldigt fin kväll.

I morse kom en lastbil med vår matjord så nu blir det till att gå ut och jobba . Tänk på att andas mellan varven. Ha en fin dag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *