Hur man gör för att klara tråkiga uppgifter.

Hej hur tänker ni när man gör ett tråkigt jobb. Just nu håller jag på att tvätta granitplattor som ligger på muren. Ja när vi byggde ut huset, så hade dom ett krav och det var att bygga en mur runt huset. Heltokigt tyckte vi och det kostade oss en massa extra pengar. Vi byggde muren för annars hade vi inte fått bygglov. Okej tillbaka till hur man tänker när man gör något tråkigt. Jag brukar alltid säga till mig själv att jag gör just det här nu men det är inget jag ska hålla på med hela livet. Jag ser ett slut och då fixar jag det. Brukar även ge mig morötter, alltså inga riktiga morötter för det hade ju varit dötråkigt. Nej kanske att jag får gå in och göra något roligt en liten stund. Har tyvärr ingen bild men jag la upp en film på instastories.

Det går så bra med lilla Svea, hon hänger på och i natt sov hon hos oss i sängen. Så jag vaknade av en puss av henne. Finns också på film på Insta.

Igår gjorde jag en väldigt konstig maträtt. Jag har aldrig ätit rispapper men tänkte att jag skulle testa. Hur smakade det ? Ja som min Bi sa att det såg ut som en kondom. Nu blev man ännu mer hungrig men han hade rätt det såg konstigt ut. Det smakade inte så mycket men tillbehören var goda. Finns också på film.

Tror inte att jag kommer äta det fler gånger. Det mysiga var att man satt vid bordet och gjorde sina vårrullar. Du har en skål med varmt vatten som du sen doppar rispapperet i. Typ 10 sekunder.

Nu ska jag gå ut och göra det tråkiga jobbet . Ha nu en härlig dag och jag blev extra glad för min yngsta son kom in på sin universitetutbildning, så nu ska han plugga Japanska. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *