Bästa tofun jag har ätit.

Hej igår var en aktiv dag. Vi åkte och köpte lite sten och beställde jord till gräsmattan som kommer på fredag. Sen var det så kallt och regnet hängde i luften så vi bestämmer oss för att åka till myrorna i Täby. Vi hittade inget kul så vi bestämde oss för att gå in i täbycentrum. Lite nostalgiskt för oss för när barnen var små åkte vi alltid hit och hjälpte barnen att köpa julklappar till varandra. Dock så var det väldigt förändrat. En sak som jag blev väldigt glad över var att butiken lakrids bulow fanns där. Har alltid velat smaka. I butiken fick vi lite smakprover och vi fastnade för en salt & Caramel och en anniversary. Så gott men jag älskar sött och salt lakrids.

Inte nog med gott godis så har jag ätit världens godaste tofu. Efter lite vandring i butiker ja ni vet jag jagar mina steg. Okej tillbaka till min goda mat. Är ni i Täby centrum måste ni äta på kaori . En japansk restaurang som serverade så god tofu att jag ville inte att maten skulle ta slut. Se här så gott det ser ut.

Dock liten miss att du fick plastbestick. Vi ska göra allt för att använda så lite plast som möjligt. Har ni sett att man kan köpa sugrör i stål.

I dag blir en jätterolig dag för jag ska ha min lilla hundkompis en hel vecka. Jag hoppas att hon kommer sova i vår säng.
Till er alla där ute lev ert liv nu och vänta inte till allt är perfekt. Ha en mysig dag och tack för att du läste. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *