Recept på en antiinflamatorisk dryck

Hej hopp så var det tisdag och inget särskilt roligt hände igår att skriva om. Vi var bara hemma och fixade här hemma. Det är väldigt roligt för vi tar tag i saker som har hängt över oss väldigt länge. Ja ni vet när man går förbi och säger hela tiden att det ska jag ta tag i sen. Så det är en härlig känsla. Ja man blir aldrig färdig när man bor i ett hus. När jag tittar ut och lyssnar på väderleksrapporten börjar jag bli lite orolig för vår båtutflykt som vi ska göra på torsdag. Dock har jag lärt mig att slå bort torsdagen för nu är det tisdag. Jag ska inte oroa mig i onödan. Jag ska leva i nuet. Ni vet att jag även försöker äta nyttigt och det är inte lätt när man är ett sånt kakmonster men Nu ska ni få ett tips på en god varm dryck för det behöver man nu. Till två koppar behöver du . Börja med att riva ca en cm färsk ingefära eller 1/2 tsk malen ingefära. 2cm färsk gurkmeja eller 1 tsk malen gurkmeja. Ta en tetraförpackning kokosmjölk. Nu ska du ha två kardemummakapslar som jag inte har fått tag i så jag stoppade i vanlig kardemumma. 1 tsk honung två tsk kokosolja och sen strör du över kanel till serveringen. Kom ihåg värm upp drycken försiktigt och vispa hela tiden.

Nästa gång ska jag testa med en burk kokosmjölk. Du kan även använda mandelmjölk.


Nej nu ser vi vad den här härliga dagen har att erbjuda. Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *