Utflykter och fynda på loppis.

Hej ja nu är det dags igen för lite summering om vad som hänt. Jag kan tipsa er om ett roligt koncept. Vi åkte mot Västerås och på vägen dit ser jag en skylt om ett Åhléns outlet. Det tog ett tag innan vi hittade det men det låg i ett stort köpcentrum. Ja ni vet ett sånt ställe där Ikea och alla andra vanliga shoppar ligger. Åhléns outlet var väldigt stort och det fanns allt. Jag köpte lite småsaker men nu ångrar jag mig att jag inte köpte mer. Okej innan vi kom fram till själva målet gjorde vi en snabb avstickare och tittade på Strömsö slott. Det finns en del pampiga slott i Sverige. När vi tänkte fika där hade dom precis stängt. Så då tog vi en snabb burgare på max. Gillar verkligen deras vegetariska meny. Nu kommer vi till vårt riktiga mål . Tänk er en stor lada med små butiker som säljer second hand saker och en del företag som även hade gjort nya saker av gamla saker. Dock hade jag väntat mig mer av den sorten. Jag köpte faktiskt ett par skor och en Michael kors väska. Efter besöket körde vi hem och beställde pizza och lyssnade på sommarpratarna . Vi såg även klart billions och vilket slut det blev. Nu har vi börjat följa en ny serie, folling the money. På söndagen var vi väldigt trötta och vi hade tänkt plocka jordgubbar med vår dotter men vädret tyckte annorlunda. Så vi åkte till bauhause och köpte mer betong, staket och blomlökar . Så nu måste jag läsa på hur man sköter dahlior. Jag ska göra en trädgårdsplanering. Nu ska jag ut och olja in undersidan på vår balkong och även vårt cykelställ. Jag kan lägga upp en film på instastories . Okej här kommer lite bilder från min helg.

Okej ut och måla. Jag hoppas att ni också får göra något som ni tycker är roligt. Ta hand om dig och du ska få ett tips till. Lyssna på Jonas Gardells sommarprat. Så bra. ? må så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *