Glöm vädret och ett tips till fredagsmyset

Hej ja vi hade många planer för igår och vi fick gjort två sen blev vädret för dåligt. Vi lyckades ta bort sten och jämna till marken och såga rent muren men sen behövde vi gjuta och putsa. Vi behövde även mer gräskant. Tyvärr hade vi inte allt hemma så vi var tvungna att åka och handla. När vi handlat klart insåg vi att det kommer bli en innedag. I dag hade vi tänkt åka till grinda men nej det blir det inte. Vi hittar på något annat. Jag har precis vinkat av min son som åker iväg på semester. Nu ska Ni få ett tips på något gott ni kan äta till fredagsmyset. Jag hittade det inne hos mysiga http://Bisse.metromode.se 

Du steker bacon eller som jag gjorde stekte vegetariska bacon. Stek dom hårt och lägg sen dom på hushållspapper för att rinna av. Nu tar du hönobröd och kavlar ut dom så tunna det går. Smälter smör och lägger i riven vitlök. Sen penslar du det på brödet och lägger på en plåt med bakplåtspapper. Nu tar du en skål och häller cremefraiche och Philadelphia ost , salladslök och en näve riven cheddarost. Du ska ta hälften av det du har rivit. Blanda runt och lägg i en ungsfastform . In med bröd och formen i 180 grader i ca tjugo minuter . Brödet ska bli väldigt brunt och hårt. Jag glömde du ska även hälla i baconet/ veg i blandningen. Sen är det bara att njuta.

Jag personligen tyckte att brödet blev lite väl hårt och lite bränt så ha koll på brödet. Du kan även dippa med chips och jag tror att det skulle gå bra med ostkex eller knäckebröd. Det är bara att prova sig fram. Den här dippen är bra att äta när man är lite hungrig för den var väldigt mäktig.


Kom ihåg lägg ingen energi på hur vädret är, du kan ändå inget göra. Det är bara att gilla läget. Vi ändrar på våra planer och gör något inomhus istället. Ha nu en fin och härlig fredag för det ska jag ha.?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *