Körlektion och lite tips på bra sommarpratare.

Hej från en som vaknat väldigt sent. Konstigt varför känner man sig inte piggare utan jag känner mig tröttare. Jag vaknade sex och gick ner och la post till Dhl sen gick jag upp och la mig igen. Okej nog pratat om hur jag känner mig. Igår var en stor dag för min dotter, hon tog sin första körlektion hos sin pappa. Mitt tips är att köra med sin pappa tills hon känner sig säker och sen ta ett par lektioner på körskola och även prata med sin storebror som har erfarenhet från körskola. Dock så vet jag att hon inte lyssnar på mig och på tal om lyssna lyssnar ni på sommarpratarna. En del har varit riktigt bra. Den som har fångat mig mest är Stina wolter, wow vilken berättelse. Även blondinbella, Anders Hansen, Tony Irving och Jonas Hassen . Ja igår hade vi en vilopaus för vi hade så ont i hela kroppen så med stapplande steg åkte vi och handlade. Jag lyckades fånga två små hortensior på rea och även två fina blusar och ett par byxor. Ja inte på samma ställe. Nu sitter vi och planerar vad vi ska hitta på idag och det ser ut som att vi ska känna oss som prinsar och prinsessor. Besöka ett slott och äta något gott. Vi får se vad som händer.

Jag längtar till att min frisör kommer tillbaka från sin semester. Jag behöver klippa mig.

Ha nu en härlig dag och gör det som ni vill göra. Jag har förstått mer och mer hur viktigt det är att ta hand om sig själv för att orka ta hand om andra. Precis så som dom säger på flyget att du ska ta syrgasmasken på dig själv först sen hjälper du dom andra. Bra tips.

Nej nu ska jag äta lite god havregrynsgröt ? på er och tack för att du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *