Träningsvärk och en god nyttig chokladboll.

Hej jag har ont i hela min kropp, jag känner mig som jag har gjort världens träningspass och det har jag faktiskt gjort men inte på något gym utan hemma i vår trädgård. Det började med att vi körde sju gånger med släpkärran. Jag är så arg på mig själv att vi inte köpte en släpkärra när vi köpte huset. Ett råd till er som tänker köpa hus, köp en. Okej först var att bli av med all fyllnadsjord och alla grenar. Sen var det dags att ta trädgårdsförrådet. Jag kan säga er att vi var slut. Vi började kvällen innan med att fylla kärran med jord och vid halv åtta körde vi. Sen höll vi på till sju på kvällen. I dag ska bli en lugn dag och det är även dåligt väder.

Nu ska ni få receptet på några nyttiga chokladbollar som jag tog med mig till parkteatern. Så här gör du Börja med att ta en dl solrosfrö, en dl valnötter och två dl glutenfria havregryn och tre msk kakao. Mixa allt till ett mjöl. Sen häller du i 3 msk kallt kaffe, 3 msk mjölk, 1/2 tsk vaniljpulver och 3 msk honung. Rulla sen i kokos och stoppa in dom i kylskåpet.

Okej mina vänner nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av tystnaden . Sen får vi se vad vi hittar på. Härligt med en ny härlig dag. ? må så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *