Parkteaterns Elvira Madigan och trädgårdsjobb.

Hej det är härligt att börja morgonen med ett trädgårdspass. Nu ska vi få iväg all jord som vi har samlat på oss. Nej det var inte detta jag skulle berätta för er utan hur har min helg varit. Alltså hur mysigt var inte fredagen. Min kära dotter hade frågat mig om vi kunde se Elvira madigan på parkteatern. Det roliga var att vi också fick med oss Son två och hans flickvän. Så bra föreställning och så kul att vi blev ett litet gäng. Sen kom även dotterns pojkvän. Han hade varit på AW med jobbet. Jag hade gjort sallad och nyttiga chokladbullar. Så en mysig kväll med god mat och en god flaska rödvin. Efter föreställningen så åkte Emilia och hennes pojkvän hem men vi andra fortsatta vår trevliga kväll. När klockan slog halv två och fåglarna började sjunga körde dom hem. Så kul vi hade. Först satt vi ute men sen började myggen bli lite väl jobbiga så då gick vi in. Sen har resten av helgen varit med jobb i trädgården.

Vi kom dit vid halvsex men vi lyckades få så bra platser. Det blev fullt sen. Vi tog även parkteaternsprogramblad så vi har många föreställningar vi ska se.
Snygg outfit

Nej nu kom släpkärran så jag måste gå och jobba. I morgon ska ni få receptet på chokladbollarna. Ha en fin dag ? kom ihåg att andas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *