Dålig service och nya blommor.

Hej dagarna rullar på och igår var som sagt vår hemmadag. Dock så åkte vi till bauhause och tittade efter gräskant och någon typ av vindskydd. Vi hittade vindskydd men ingen gräskant. Så vi köpte inget utan drog vidare till plantage och där hittade vi gräskant men den var slut. Nu kommer vi till dålig service tycker jag iallafall. Jag frågar om dom kan se om ett annat plantage har gräskanten, då svarar hon mig att tyvärr har dom inget system att se vad andra butiker har men dom väntar på ett sånt system som ska göra att dom kan visa kunder var dom kan hitta produkterna. Nej då säger hon att vi får ringa till deras andra butiker, hallå var tog servicen vägen. Hon skulle ju ringa vi var inte så många i butiken, så istället för hon ringer för vi gå till bilen och ringa. Vi har tur dom finns i Bromma.

Ja jag fick med mig två blommor som skrek hela vägen nej inte hem till dom. Gräskanten blev svart plåt. Jag ska köpa några perenner men jag måste fråga min kompis om hjälp.

I dag är det vår utflyktsdag men vi kommer stanna hemma ett tag för i kväll ska vi träffa en del av familjeskaran och se parkteatern Elvira madigan. Så jag ska fixa mat och sånt. Jag tänkte bjuda på en god sallad och jag ska även göra några nyttiga chokladbullar. Har aldrig gjort dom men blir dom goda så får ni receptet. Vad ska ni göra idag. Hoppas att ni får en rolig dag och helg. Så hörs vi igen på måndag men ni vet jag finns på Insta . ? Tack för att du läste ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *