Artipelag och så god mat.

Godmorgon och en ny härlig dag väntar oss. Jag gillar det här upplägget vi har just nu. Hemma en dag och äventyr nästa dag. I dag är det hemmadag. Vi ska fortsätta med vår gräsmatta så jag tänkte berätta för er vad vi gjorde igår förutom att jag bombade er med filmer om dagen men ser jag något bra så måste jag visa er. Okej vi börjar från början . Det regnade ute så vi tänkte det får bli en inneaktivitet, så Artipelags utställning Fornasetti stod på listan. Dock hade vi en del ordrar som måste iväg och även inköp av lite packningsmaterial, när det var fixat insåg vi att vi var väldigt nära vår sons jobb. Så vi tänkte vi ser inte honom så ofta så varför inte stanna och säga hej. Det blev mycket mer än hej det blev fika och vi fick en pratstund med hans kolleger. Så vi kom fram till artipelag ganska så sent så vi hade inte tid att äta. Ni som bor nära Stockholm ni måste gå och titta på utställningen den var fantastisk. Jag vill ha allt men det ända jag fick med mig var en bok om honom och hans konst. Vi kom i sista minuten till restaurangen så vi fick köpa en smörgås att äta i bilen. Jag tog en gubbröra och den var så god. Nu hade vi planerat att åka till grönan och lyssna på en konsert men det regnade så vi tänkte det får bli bio. Tyvärr fanns det ingen film vi ville se så vi gick och åt på bim. Så smart där fick man själv välja vilka kolhydrater man ville ha. Jag tog en koreansk oumph med bulgur,kimchi och en dressing till. Så gott men så mycket mat. Nu hade vi ca en timme på oss att gå runt och titta i butikerna. Hittade inget som fick följa med hem. När vi kom hem fortsatte vi att lyssna på Stina Wolters sommarprat. Lyssna på det så bra. Nu ska jag sätta mig och sy lite, min kära man sover fortfarande. Ha nu en härlig dag och glöm inte att ut och rör på dig. Motion är så viktigt men det kan vi prata om en annandag men gå in och lyssna på Anders Hansens sommarprat, efter du har lyssnat kommer du att vilja springa.

Jag blev helt förälskad i skåpet med zebran och paraplystället vill jag ha nu.
Blir hungrig bara jag ser bilden.

Må så gott ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *