Scandinavium photo och ett gott tips.

Hej jag kom på att jag skrev inte så mycket om själva föreläsningen på Scandinavium Photo. Jag var så uppe i varv av hennes energi. Dock så fastnade jag för en del saker som hon sa. Att ha en plan för sitt flöde, se till att lägga upp snygga bilder på Insta. Du kan blanda bilder det behöver inte bara vara inredningsbilder om du oftast lägger upp det. Bilder på dig själv så dom vet vem du är. Bjud mycket på dig själv. På instastories som hon kallar för fuldans där kan du lägga upp roliga saker. Där kan man vara lite tokig. Hjälp andra och be om hjälp om du behöver hjälp med något . Använd DM Okej ni vet ju hur mitt minne är så jag kommer tyvärr inte ihåg allt som Cecilia sa.

Nu går vi tillbaka till lördagen och ni ska få ett tips av mig. Jag hittade det inne hos http://Yayas

Vi köpte en pizzasten och invigde den på grillen. Du köper libabröd och sen sitter man vid bordet och gör sin egen pizza. Jag la på krossad tomater,svamp,lök, det skulle va tonfisk men jag hade bara makrill hemma. Svårt när det är bara är jag som äter vegetariskt. Ja jag vet att makrill är en fisk men jag har inte släppt att äta fisk. Sen på grillen ett par minuter . Sen en massa vitkålssallad på. Så enkelt och så gott. Det blev väldigt knaprigt. I helgen får det bli pizza .


I går när jag skulle handla mat så tänkte jag att jag tar en liten tur i butikerna och det sluttade med att jag köpte två par byxor från Lindex ,Mq ett par byxor och en klänning på hm. Farligt med rea. Visar sen . Jag har köpt en grej på Scandinavium photo som jag tror kan hjälpa mig att ta bra photo. Visar också den vid ett annat tillfälle.

Mina planer för idag är att jobba sen är jag lite sugen på att åka till mos. Nu handlade jag en del igår men jag saknar fortfarande ett par vita sneakers. Ja jag får se vad det blir till.

Ja mina kära vänner nu måste Jag ta tag i dagen. Tack för att du läste och ha en bra dag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *