Ett möte som gav mig så mycket energi

Hej idag känner jag mig så fylld med energi. Jag älskar att träffa människor med positiv energi. Människor som älskar sig själv och inte bryr sig om vad andra tycker. Människor som vågar följa sina drömmar. Människor som älskar livet. Människor som vågar hoppa.Människor som inte har en massa begränsningar. Sådana människor hoppas jag att jag är. Jag hoppas att människor som träffar mig får energi av mig. Jag ska verkligen försöka att träffa mer människor med bra energi. Igår fick jag verkligen träffa en kvinna med energi @ cicimoller  

Igår var jag på en väldigt intressant föreläsning om Insta och fotografering.
Det här var punkterna som vi gick igenom.
Här är några appar som ni kan titta lite närmare på. Jag har ej själv hunnit med att titta på apparna, men ska göra det senare.

Nej nu mina vänner ut och sprid positiv energi, det ska jag iallafall göra. Ha en bra dag och tack för att ni tittade in. Värmer mitt hjärta. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *