Yoga Ikea och spela spel

Hej wow vilken härlig helg vi har haft. Det är faktiskt bra att helghandla en torsdag. Det känns som helgen blir längre. Ingen stress att åka och handla. Tyvärr så var Leif tvungen att ta med sig lite jobb hem så vi kom ej iväg till Ikea för jag ville åka dit för jag hade sett att dom hade rea på några utestolar. Så vi hade en lugn fredag men det kan jag säga att lördagen var annat än lugn. Klockan tio var jag på plats för att utöva ute yoga. Jag träffade en urgullig kvinna på yogan. Jag ska verkligen försöka att gå dit flera gånger. Jag har dock bestämt mig för att börja igen på Friskis och Svettis men det blir till hösten. Sen var det hem och äta den andra frukosten. Sen gick färden till Ikea och det var tur att vi åkte så tidigt för det var andra som hade samma tanke. Vi hade tur för när vi börjar plocka stolarna kommer en kille och börjar plocka men han var snäll för han frågade hur många vi skulle ha och vi behövde 10 st och sen tog han resten. Han skulle ha sina till rekvisita. Efter det åkte vi hem och fortsatte lägga plattor. Sen invigde vi pizzastenen. Jag gjorde pizza på ett helt nytt sätt men det berättar jag mer om imorgon. Vi avslutade lördagen med att sitta ute och spela spel. Äta godis och dricka aperol. Kan det bli bättre, ja det kan det för jag vann bägge gångerna som vi spelade. Kan klart rekommendera spelet kalaha.

Söndagen åkte vi till outletten men det var bortkastad tid, vi hittade inget. Vi fikade och jag fick en så god mango/ananas men leif tog en frozen youhurt som var så liten att du behövde förstoringsglas för att kunna se den. Ludvig tog en helt vanlig glass. Vi hade En mysig stund tillsammans.

Innan jag hade tränat. Jag var först sen kom det många fler, i alla olika åldrar.

Här ser ni spelet . Så kul

Nej nu måste jag ta tag i dagen. I kväll ska jag göra något roligt men följ mig på Insta och instastories så får ni se annars berättar jag om det imorgon. Ha en bra dag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *