Semester och ett mattips

Hej på er Ja nu går vi på treveckors semester. Ja webbutiken är ju alltid öppen. Då vi har ganska nyligen varit i New York så har vi beslutat oss för att va hemma. Vi kommer göra varannan dags utflykter och den andra dagen jobba med hus o trädgård. Så nu ska vi göra ett schema för vad vi ska göra. Gör vi inte det så kommer vi att bara stanna hemma. Latmasken kommer ta vid. Ge mig gärna tips på vad vi ska hitta på. Tre saker är redan bestämda grinda,Saltkråkan och Sandhamn. Grinda och Saltkråkan blir nytt. Sandhamn har vi varit men det är så mysigt där så dit åker man gärna. Parkteatern har satt igång så det måste vi gå och titta på. Det kommer bli så kul att hitta på en massa skoj.

Okej till något helt annat så måste jag tipsa er om något som jag hittade inne hos http://anneliesblomsterochbakverk

Och Hon i sin tur hade hittat receptet inne hos http://Klingskitchen 

Lite kul hur vi hittar varandra, så nu följer jag också henne. Du behöver inga kokböcker längre bara duktiga matbloggare. Här kommer receptet.

Du tar en plåt med bakplåtspapper och lägger på tre delade stora tomater 300g,300g hela körsbärstomater, 1dl oliver,en delad vitlök,två paket fetaost. Strö på salt,peppar,timjan,chiliflakes,olivolja och honung. Pressa över citronsaft från en citron och lägg sen citronen på plåten. En timme i ugnen på 100g Det blev så gott.

Vitlöken mums ja allt var så gott. Serverade vanlig korv och vegetarisk korv. En god sallad till så var det klart. Lycka till

Ha nu en fin dag och även en fin midsommar. Kommer försöka att blogga så mycket jag hinner annars får ni följa mig på Insta o instastories. ? Ni är bäst ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *