Långhelg,millesgården,konstutställning, trädgårdsjobb,fynd,tips,grillpremiär och min sommarväska.

Hej på er, nu känns det som det var en evighet sen jag bloggade och det har det också varit. Vad har jag gjort förutom ätit gott och druckit gott. Ni kommer få recept på allt. Vi börjar med Sveriges national dag som vi hade stora planer på att dra in till grönan och lyssna på Veronica Maggio med Ludvig och Johanna. Så vi beslutar oss för att rensa och städa trädgården under dagen och fira på kvällen. Dock är vi så smarta att vi sliter ut oss i solen och den här dagen var det sjukt varmt ute. Så när det är dags för oss att åka kände vi oss som två disktrasor så vi stannade hemma. Nästa dag var annorlunda då åkte vi först till min broderiaffär och köpte mer garn till min pall sen blev nästa stopp millesgården där vi tittade på en tysk konstutställning. Vi fikade sockerkaka med grädde och jordgubbar, så enkelt men så gott. Nästa stopp var faktiskt myrorna. Vi behöver nya stolar till vår balkong för våra gamla plaststolar ser för djävliga ut. Så jag tänkte köpa ett gäng helt vanliga stolar men tyvärr hittade jag inga, dock så hittade jag en cool väska. Jag älskar köpa väskor på myrorna. Hittade även några coola koppar. Sen har vi hela lördagen och söndagen ägnat oss åt trädgården. Leif håller på att lägga plattor och jag håller på att måla muren. Vi hade även grillpremiär och det säger jag bara här kommer två bra tips från @jessicafrej Först så ska du grilla halloumin hel,det va så gott. Det vattnas i munnen när jag skriver om det. Sen ska du få tips om hur du delar en melon. Du skär den först som du skär ett bröd sen vänder du på melonen och skär igen. Då får du som små långa stänger, så skönt att slippa få dom som stora båtar som jag fick tidigare. Jag la upp det på instastories . Nu ska jag inte trötta ut er mer med mer lång text så nu kommer lite härliga bilder från ledigheten.

I Millesgårdens vackra trädgård.
Fika på millesgården
Hur man kan dela en melon.
Här har Johanna blandat en aperol till oss . Så gott och jag håller på att elda upp oss för det blev lite väl mycket fyr på lyktan.

Helgens jobb och jag har en del murar kvar att måla. Tur att det är roligt att måla. Här lägger vi tillbaka plattorna som vi flyttade när vi dränerade huset. Det var ett tag sen men bättre sent än aldrig. Så min lilla plats som först såg ut som en begravningsplats men efter att jag fixat till den blev jag nöjd.
Den sista bilden får bli min fina väska. Den kommer jag använda mycket av i sommar. Nu ska jag gå och se om jag har hört något från Hjalmar. Han har rest alldeles själv till Tokyo på en jobbresa. Så kul för honom. Jag börjar i morgon med att dela ut recepten på all gott vi har ätit i helgen. Ha nu en mysig dag och ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *