Lite tankar

Hej hur mår ni. Jag vet av egen erfarenhet att maj och juni månad är en väldigt hektiskt period. Alla högtider,avslutningar och annat. Nu när vi har stora barn har det lugnat ner sig så med det här vill jag säga att det kommer bli lugnare. Nu är det extra viktigt att stanna upp och andas. I går kväll när vi var klara med alla våra sysslor gick vi ut och satte oss och njöt av en varm sommarkväll. Jag blir så varm i kroppen av att veta att vi har många fler kvällar framför oss. Ja sommaren har börjat. När jag satt där fick jag en idé som jag ska göra. Jag vill få in fler blommor i trädgården och jag har en hög med stenar som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Ni får såklart vara med på resan på Insta och även här. Jag älskar att ha små projekt på gång. Brukar ni skriva listor, jag älskar att skriva listor och sen bocka av när man är klar. Jag ska skriva en sommarlista och en utflyktslista. Jag känner för en aktiv sommar. Jag skulle vilja hyra en stuga men jag kan tänka mig att vi är ute lite för sent. Vi har ju precis varit i New York så någon resa utomlands hade vi inte tänkt oss. Så kom gärna med tips om en stuga vi kan hyra efter midsommar eller roliga utflykter vi kan göra. Nu kommer Svea snart så då blir det att kramas men först ska ni få en ny mindfullnesuppgift

Gå ut och insupa allt det gröna omkring dig. Hur får det dig att må och känna. Skriv gärna ner dina känslor.

Den här kudden gillade jag. Jag hittade den på Oscar & clothildes.


Ha en fin dag och må så gott ? kram Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *