Kardemummabullar

Hej och nu skäms jag lite, jag lovade er att ni skulle få receptet på den goda antiinflammatoriska middag jag gjorde. Tyvärr har jag slängt bort receptet och jag kommer inte ihåg hur jag gjorde och vad maträtten hette. Jag lovar att ni ska få det när jag hittar det. Jag vill ju själv göra det igen. Istället ska ni få ett annat tips. Har ni smakat dom här.

Så goda. 7 min i ugnen och sen får dom vila i 7 min. Perfekt när man inte själv hinner baka.

I dag har jag besök av en ny kompis, en liten Birk. (Cookerpoo) Jag har tänkt mig att Svea ska få en kompis. Så det får bli ett kort inlägg idag, måste ta hand om min nya kompis.

Okej kom ihåg att andas och ta det lugnt, det du inte hinner idag tar du imorgon. Allt ordnar sig på något vis. Må så gott och hitta dagens guldkorn. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *