Min helg

Hej nu känns det som det var längesedan jag skrev till er, men allt är så konstigt när veckorna ser ut som dom gör. Dock är det väldigt skönt. Vad har vi gjort då, ja för det första så känner jag mig inte helt frisk eller så är det min astma som är extra jobbig. Vet inte men jag har inte samma energi. På fredagen överraskade vi vår dotter med en lunchträff, dock hade hon mat med sig och vi hade precis ätit. så vi satt bara på en bänk och pratade. En mysig stund i solen, dock så blåste det kallt.

Jag invigde även min Busnell jacka. Så nöjd.

Vi hade tre ärende att fixa. Först skulle jag byta mina armband som jag fick när jag fyllde år. Dom var för stora men det gick bra att byta dom till en storlek mindre. Så glad för jag älskar dom.

Sen hade vi inte samma tur när det gällde det andra ärendet. Vi behöver byta några barnkläder som vi köpte på lively , men vi har inget kvitto. Dom byter inte utan kvitto men hon sa att jag kan försöka att skriva till butikschefen och visa upp ett kontoutdrag, då kanske det går. Det tredje ärendet var ett bankärende och det gick snabbt. Nu blev vi hungriga och fick en plats på ett fik på Stureplan. Problemet var att dom hade slutat servera mat. Så då traskade vi till Mrcake. Han kan man alltid lita på. Nu hade Birger slutat jobba så han kom också dit.

Sötpotatisen var så god. Jag åt allt utan brödet. Halloumiburgar med avocadokräm. Sen blev det fredagsmys hemma.

Lördagen hade vi tänkt trädgårdsjobb men vädret tänkte annorlunda. Så det blev en mysig hemmadag. Vi har tittat färdigt på game of thrones och den var så bra, jag förstår inte klagomålen.

Söndagen däremot blev en lång och härlig trädgårdsdag och nu är jag sugen på att åka och köpa lite sommar blommor.

Jag lovade er att ni skulle få receptet på fredagsmiddagen men jag får spara den till imorgon men här kommer ett mindfullnesuppgift till er.

Ta djupa andetag genom näsan. Kan du känna några lukter. Fokusera på en ny lukt varje gång du andas in. Försök rita de föremål du kan identifiera.

Ha nu en härlig dag och tack för att ni läser ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *