Ett tips till er som har hund.

Hej hoppas att allt är bra med er. Ja idag är inte min dag så det här inlägget måste jag skriva för att peppa mig själv. Jag tycker det är väldigt roligt att prata med er men vem är ni. Skulle vara kul om ni kunde berätta lite om er själva. Okej jag gillar att dela med mig lite tips som jag får höra om. Tyvärr kan jag inte säga om det fungerar för jag har ingen egen hund dock kommer Svea om en liten stund. Så hon får trösta mig idag. Okej nu kom jag bort från tipset. Jag läste iallafall att en kvinna hade jättebesvär med fästingar på sina hundar så hon testade att smörja lite kokosolja i nacken på sin hund och även på lite andra ställen. När det gått tre veckor upptäckte hon att hundarna fått fästingar igen. Tydligen gillar dom inte kokos och nu undrar jag en sak gäller det även för människor. Ja jag vet inte om det är sant men jag ville bara berätta. Om det är någon som testar eller vet något får ni gärna berätta.

Här är mina hundar.

Okej till mindfullnesuppgiften vill jag att du går ut och tittar upp på himmeln. Andas och titta verkligen hur himmelen ser ut. ?Ha en bra dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *