Det gillar jag inte.

Hej ja då var den här helgen över och en ny härlig vecka börjar men innan vi tar tag i veckan behöver jag summera lite vad som hände i helgen. Ja inget trädgårdsarbete blev gjort för vi har fikat och pratat hela helgen. Lördagen körde vi Lu och hans flickvän till Vaxholm för dom skulle på bröllop så då passade vi på att stanna och fika på vårt stammisställe när vi är i Vaxholm. Där hade vi tur med vädret så vi satt ute och fikade. Det hände en sak som jag inte gillar och det är när dom kommer fram och frågar om jag är klar och dom kan få ta min tallrik, trots att jag hade tårta kvar på min tallrik. Det var ändå en timme kvar till stängningsdags och sen kommer dom lite senare och frågar igen och då hade jag kvar te i min mugg. Nja det gillar jag inte men som tur är så är utsikten så vacker. Inte gjort något vettigt på hela dagen så vi fortsatte i den stilen och köpte mat på max. Jag åt deras goda vegetariska planted beef. Sen fortsatte vi att slappa, jag hade hoppats på att träffa Hj för han var på 30 års fest och skulle sova hos oss men han kom så sent så vi hade redan gått och lagt oss.

Så fina dom är ?
Det blåste en del.


Sen var det mors dag och det blev en mysig dag. Dottern kom med fika så då blev det tårta och en massa prat och skratt. Det bästa var att hela familjen var samlad och sen gick vi och gjorde vår plikt. Hoppas att ni också gick och röstade.

Okej jag lovade att jag skulle börja med att ge er tips igen om mindfullnes. Så här kommer det. Jag vill att du hittar lugnet genom att andas sen blundar du och plockar upp ett okänt objekt sen försöker du rita av det enbart genom att känna på det. Låt känslan leda dig.

I dag ska jag baka för vi har lite kalas imorgon. Kanske lägger upp det i Insta stories. Iallafall dags att ta tag i dagen. Ha nu en mysig måndag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *