Fröknäcke och svåra val

Hej så härligt med lite regn igår och idag lyser solen. Precis som livet, ibland lite mörkt men man vet att alltid på något sätt kommer en ljusstråle. Idag är det fredag och jag ska fixa Lu födelsedagspresent. I morgon blir det en tur till Vaxholm och på söndag är det morsdag. Ja ni får höra om allt på måndag eller så följer ni mig på Insta för där skriver jag varje dag. På tal om Insta så la jag upp på instastories hur man gör Fröknäcke. Så igår blev det morotssoppa,Fröknäcke och glutenfria våfflor. Ja jag vet att jag sagt tidigare men att göra egna soppor är så enkelt och det blir så mycket bättre.

Den blev väldigt tjock men vi ville ha den så, annars kan du hälla i lite mer vatten.


Ja nu är det snart val, har ni någon aning om hur ni tänker rösta. Jag tycker det är svårt. Jag vill lägga min röst på dom som tänker mest på djuren men sen så finns det andra frågor som kanske inte stämmer. Så jag tycker det är svårt. Nej nu har jag fått besök av Svea så jag ska gosa lite med henne. Sen måste jag jobba lite. Dock ska jag ta en tidig helg. ? på er och njut av livet. Fredag och lön. Kan det bli bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *