Kudden har kommit från New York

Hej på er Ja idag känns det lite lugnare med aspfröna. Okej hur mår ni idag. Jag hoppas att ni mår bra. Jag är iallafall så glad för kudden har kommit. Jag vet inte om ni kommer ihåg den lilla berättelsen om kudden. Första dagen vi var i New York så hittade vi den men vi tänkte vänta med att köpa den till sista dagen. Inget bra val då butiken var stängd. Vi fick åka hem utan kudde men vi lyckades hitta den på deras hemsida och nu ligger den i vår soffa eller rättar sagt vår sons soffa. Vårt hem har blivit kyrkogård för en del av barnens möbler. Jag gillar inte att köpa en massa souvenir som står och dammar på en hylla. När jag köper något ska det kunna användas.

Det bästa med den här kudden är att den är handsydd. Det gillar jag som själv älskar att sy. Hm ska kanske sy en Stockholmskudde. Först bli klar med pallen sen får vi se.


Inget nytt recept idag för vi åt rester i går. I går började vi även titta på game of Thrones. Har ni sett den, min kära man ville vänta tills den var slut. Så nu kan han se ett avsnitt om dagen. Jag kan tipsa er om en annan bra serie. True detective. Alla säsonger är så bra. Det är sjukt vi tittar nästan aldrig på tv längre utan det blir bara serier. Hur gör ni


Nej nu måste jag gå och hänga tvätt.
Tack för att du läser min blogg och ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *