Syskon är viktiga ❤️

Hej Hoppas att ni mår bra och har haft en bra helg. Jag själv fick planterat och fixat lite på altanen. Lite orolig att blommorna inte ska klara sig. Det har bara regnat och ingen sol. Ja vi får se. Sen skickade min dotter över bilderna som hon tagit från min stora födelsedagsfest. Så många fina bilder och där var speciellt ett kort som jag fick tårar av när jag såg det. Det fanns Så mycket känslor och kärlek i bilden. Jag visar ej bilden, för jag vet inte vad mina bröder tycker om att va med i min blogg. Dock är det en bild på mig och mina två äldre bröder. Vi står och håller om varandra. Wow va jag älskar dom och jag är så ledsen att vi bor så långt ifrån varandra. Så ni där ute som har syskon se till att inte glömma varandra. Trots att ni har en ny familj eller mycket att göra. Glöm aldrig dina syskon. Jag fick den här boken av min äldsta bror och nu har jag bläddrat i den. Så bra att få istället för en blomma som vissnar och dör. Den här boken har jag alltid och kan plocka fram när jag vill.

Wow vilka bilder och texter. Vi läste ofta hans böcker för våra barn. Barnen och vi älskade hans bilder och texter. Så ni som har små barn, läs alla hans böcker.

Nej nu dags att jobba lite. Ha en fin dag och ni som har syskon ring dom idag och prata lite med dom. Det bästa är om ni kan träffa dom. Jag ska iallafall skicka bilden till dom. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *