Köp inte kläder med gethår.

Hej Ibland kan jag bli så ledsen på människor. Var har det gått fel. Hur ska man veta som kund att allt har går rätt till. Varför tänker man inte på djuren när man har valt att arbeta med det. Hur kan man vara så kall och inte ha några känslor. Jag är så tacksam över alla de människor som ser till att sanningen kommer fram. Att dom orkar se allt hemskt som händer. Nu får jag verkligen hoppas på att alla modehus slutar att köpa från dom. Så tänk på när ni handlar kläder, inget med gethår. Ja jag blir trött,arg,ledsen och förtvivlad för det här är inte sista gången vi får höra och se att människor är svin.

Vad ska ni göra för något roligt idag. Skulle va kul om ni berättade lite om er själva . Vem är ni. Nej jag är fortfarande sjuk så nu ska jag gå och dricka lite hostmedecin.

Ha en fin torsdag och ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *