Kroppsform och beiga byxor.

Hej på er Ja hur mår ni, det känns som det går mycket förkylningar ute i livet. Sen har vi ju alla dessa stackare som har pollenallergi . Ja jag hoppas att familjen blir friska till helgen för jag och Hj har en liten tradition att se eurovisionsslagern tillsammans. Så nu håller vi tummarna men tyvärr ser det väldigt mörkt ut för Lu har just nu feber.

Ja det fina vädret ser ut att ha komma nu , så till helgen ska jag sätta ut växterna som jag har sått. Jag har väntat att placera ut dom för nätterna har varit för kalla. Ska bli kul att se om det kommer några blommor.

Till något helt annat så letar jag efter ett par beiga byxor och jag har verkligen svårt för att hitta några. Är jag ute efter något som inte är så populärt eller har jag bara inte hittat dom. Jag vill även att dom ska vara långa och inte halvkorta. Alltså när dom går till anklarna på er så går dom till knäna på mig som är lång. Inte kul. Det här med kroppsformer är inte lätt. Jag såg på tv igår om ett projekt om skyltdockor. En kvinna tyckte att alla skyltdockor inte visar hur vi egentligen ser ut och att skyltdockorna står för kroppshetsen. Så nu har riktiga kvinnors kroppar scannats in och sen gör hon skyltdockor med hjälp av en 3D. Dom räknar med att vara klara till sommaren, ska bli kul och se om dom kommer ut i butiken.

Typ så här hade jag tänkt mig men jag vill gärna prova dom i en butik. Svårt med storlekar. Okej jag får leta vidare men nu ska jag gå och ta hand om Svea.

Ha en mysig dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *