Tekniken går framåt

Hej hur är det med er. Får ni livet till att gå upp och ner. Ibland kunde jag önska att man inte tänkte så mycket. Jag såg något jättespännande på fb. Ja jag vet att det är reklam men ändå att ändra utseendet och metod på något vi har haft så länge. Tycker att det är trist för det var inte längesedan vi köpte en ny. Nu undrar ni säkert vad jag pratar om, jag kan ge er en ledtråd du använder den morgon och kväll. Du kan köpa den i olika färger,material ,dyr,billig och även elektriska. Även hundar använder det. Är det någon som har gissat vad jag pratar om. Klart ni har TANDBORSTEN.

Titta så cool. Tandborsten kan få ett nytt utseende och ett nytt sätt att arbeta. Jag ska till tandhygianist och tandläkaren nästa vecka, ja om jag är frisk då ska jag fråga om hon vet något om tandborsten. Ja tekniken går framåt.

Ja det får bli ett kort inlägg i dag. Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *