Nya tankar om trädgården

Hej hoppas att ni mår bra och har en härlig Onsdag framför er. I dag har jag inte så mycket att säga än att jag ska verkligen köra antiinflamatorisk mat. Det känns som det måste bli nästa steg i mitt liv. Så jag ska försöka hitta recept. Har ni några tips så säg gärna till.

Jag har hoppat på en veckas justwannahavefun utmaning på Insta . Så roligt att vara med. Första dagen var det randigt och sen var det ton i ton. I dag är det blommigt. Extra roligt när det gäller kläder, så vi får se om jag har något blommigt att visa upp.

Vet inte om jag har sagt till er att jag har börjat att titta på trädgårdstider. Wow jag älskar programmet. I går fick jag höra att i Tyskland får du inte göra precis som du vill med din trädgård. Alltså lägga plattor och trall hur som helst. Jag är egentligen emot att man själv som individ inte får bestämma över sitt liv men samtidigt förstår jag poängen. Vi behöver mer grönska i våra trädgårdar. Jag har ju varit lite inne själv på att göra den så lättskött som möjligt men nu börjar jag nog att omvandla mina tankar. I går såg jag John blanda alla sina fröer i en burk skaka loss och sen hällde han bara ut det. Jag har ett ställe i trädgården som jag tror skulle passa att göra så där. Dock tror jag att vi villaägare och balkongägare måste se till att göra det bästa för vår moder natur. Jag ska iallafall tänka så.

Hoppas att ni gör mina mindfullnesuppgifter har precis läst att det är viktigt att meditera. På sikt mår man bättre om man gör det varje dag. Så här kommer en ny uppgift. Hitta ditt lugn och lyssna väldigt noga. Skriv sen ner fem ljud du hör.

Ja som sagt jag känner mig som en stor bomullstuss i hjärnan. Täppt i näsan. Så nu drömmer jag om en sån här inte antiinflamatorisk glass. Jag kommer köra en fuskdag.

Den du en riktig amerikansk storlek på glassen. Jag kunde knappt äta upp den. Nej för tillfället så häller jag i mig varm dryck. Ha en bra dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *