Du hade rätt mamma

Hej Ja nu känns det som jag håller på att trilla dit. Dock har vi sovit i skilda rum. Så tråkigt. Jag hoppas att vi aldrig kommer behöva sova i skilda rum. Vi har varit duktiga med vädringen men ändå har jag också fått en släng av det. Det är bara kriga sig igenom det. Tyvärr så har vi två problem som vi måste lösa i företaget. Två jätteviktiga. Klarna och vårt postsystem krånglar så jag måste jaga dom. Inte kul när jag bara vill sova. Till något helt annat så kommer jag ihåg en sak min mamma alltid sa till mig när jag var liten. Jag hade långt självlockigt hår så att borsta mitt hår var inte min favoritsyssla. Dock sa hon borsta tio gånger på höger sida och tio gånger på vänster sida. Därefter bockar du dig fram och tar tio tag med borsten. Du avslutar med att kamma lite i håret. Det roliga är att jag såg en frisör på fb som sa samma sak. Så du hade rätt mamma, men just då hatade jag dig. Det roliga var att jag fick en dotter som hade ett jobbigt hår när hon var liten. Så jag fick jaga henne med hårborsten, det roliga är att inga av mina fyra barn ärvde mina lockar. Ett tag gjorde min dotter allt för att få lockar i sitt hår och jag gjorde allt för att dom skulle försvinna. Tänk om man bara kunde vara nöjd med hur man ser ut. Har du inga hälsoproblem så var nöjd med hur du ser ut. Det viktigaste är hur du är som person. Älska dig själv så kommer andra att älska dig.

Ska ut och hitta mig en ny och bra borste för nu ska det borstas och kammas. Aldrig försent att börja med en ny rutin.

Nu ska jag försöka att ta tag i den här dagen. ? och ha en superbra tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *