Tre olika ansiktsvatten.

Hej dags att se vad som hände i helgen. Hoppas att ni har haft en bra helg. Min helg blev inte riktigt som jag tänkt mig för min man kom hem och skulle jobba hemma. Så det blev ingen vanlig fredagshandling och inte bara det, han är jätteförkyld. Det är lite konstigt men blir man mer sjuk och värre när man blir äldre. Min man är nästan aldrig sjuk men nu på senare tid tycker jag att han åker på rejäla förkylningar. Okej nog om detta . Så jag har haft en helg för mig själv. På lördagen shoppade jag lite och jag fick det jag verkligen ville ha. Jag har tänkt byta ut min hudvård helt och att även leta ordentligt efter bra produkter. Jag har ett krav att det inte ska vara testat på djur. Jag googlade runt och hittade skönhetslandet. Där hade några kvinnor i olika åldrar provat ansiktsvatten Dom gav tre tips. Lyx och budget. Om lyxen sa dom

  1. Ett underbart ansiktsvatten som kommer passa alla hudtyper, men kanske mest för er som har känslig hy och har problem med att få ansiktskrämen att riktigt sätta sig i huden. Om du förbereder huden med detta vatten kommer du ha en lugn och exfolierad hud som kan ta åt sig den efterkommande vården på bästa sätt.

2. Ett parfymfritt ansiktsvatten som fungerar bra för känslig hud och som har lugnande och lindrande egenskaper tack vare ingredienser som rosmarin och kamomil

2Den rengör effektivt all smuts eller sminkrester man eventuellt har kvar på ansiktet och förbereder för vad du än använder efteråt.

3.Detta ansiktsvatten är mer som en lotion som förutom att rengöra ansiktet på djupet också stramar upp och reducerar stora porer och eventuell glansighet.

3. Den rekommenderas för kombinerad och fet hy, och alla i testpanelen älskade att den inte innehåller dåliga ämnen som parabener och formaldehydfrigörare.

Så jag gav mig ut i den här djungeln och det var så skönt att jag hade något att gå efter och inte stå som en idiot i affären, men det var svårt att hitta den. Jag ville inte beställa på nätet utan köpa direkt. Så jag hittade den på kicks och bor du i Stockholm så gå in på kicks i gallerian. Så fint dom hade fått det. Hela två våningar och där hittade jag exuviar. Min gamla är inte riktigt slut men när den är slut och jag använt den nya ett tag så ska jag berätta om den är bra. Den var dyr 299kr men jag fick 20% om jag blev medlem. Så jag slog till för jag har en känsla av att jag kommer handla där mer. Nu är det bara att komma ihåg att man är medlem.

På söndagen fick jag höra allt om svensexan och wow vilken fest det hade varit. Elva killar och faktiskt en tjej åkte till Budapest, mer kommer jag inte berätta men roligt och händelserik helg hade dom iallafall . Sen åkte jag till mos för att leta efter ett par sneakers och jag kan inte bestämma mig hur dom ska se ut. Ska dom vara vita eller inte. Ja får ta tag i det senare för nu ska jag mysa med Svea, jag fick låna henne idag trots att det är måndag.

Må så gott ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *