Ingen kulturnatt och ingen aperol men det blev ändå en bra helg

Hej hur har er helg varit? Ja min helg blev inte riktigt som jag planerat. Fredagshandlingen gick bra och jag köpte en flaska aperol. Gud vad jag är lättpåverkad, jag har sett och hört så många som dricker aperol så då måste jag också testa. Tänk om det inte är gott, då står jag där med ännu en flaska som vi inte dricker. Vi har världens sämsta barskåp.Jag vet att vår äldsta son sa att när han skulle försöka ta lite sprit från oss när han var i den tuffa tonårstiden så fanns det inget normalt han kunde ta. Han tog lite av varje flaska och blandade så vi inte skulle märka och det hade vi inte heller gjort för vi drack så sällan. Han sa att det gick ju inte att dricka. Så ett tips till er tonårsföräldrar ha bara en massa äckligt i barskåpet. Jag tror att vi hade en massa konstiga likörer. På lördagen skulle vi gå på kulturnatten men vi fick ett trevligt besök av vår dotter och hennes pojkvän. Dom tittade förbi och vi hade en så mysig pratstund. Vi fick även höra att dom ska fira nyår i Japan. Ja dom skulle sen vidare och äta middag hos några kompisar och leif fortsatte med renovering och för min del blev det sovrumsstädning. Så vi tappade orken lite så vi beställde pizza och tittade på ocean 8 . Tror att den hette så. Bra film. Nu när jag ser bilder från kulturnatten så ångrar jag mig att vi inte kom iväg. Söndagen blev också en hemmadag, vi hade en del pappersjobb i företaget som måste göras och det var så kallt ute så ingen lust att gå ut. Så ingen aperol och ingen kulturnatt men vi hade en bra helg.

Här ska ni få ett litet tips. Om ni inte orkar eller har tid att baka kan ni köpa en sån här burk. Kom bara ihåg att den innehåller 10 st chokladbitar som var helt okej. Det finns också andra smaker. Bra att ha hemma om man får oväntade gäster. Tyvärr var dom slut när vi fick besök. Det tråkiga var att jag hade tänkt baka en sockerkaka så hade dom kommit lite senare hade dom fått nybakad kaka.


Okej innan jag lämnar er ska ni få ett nytt mindfullnesuppgift. Hitta ditt lugn och andning sen ritar du av en frukt. Rita så detaljerat du kan och se om du ser något som du inte har sett tidigare.

Ha nu en bra dag och kom ihåg blir inte dagen som du hade planerat, lugn det blir bra iallafall. Det blir istället på något annat sätt. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *