Jag är så glad

Hej Ja ni som inte följer mig på Insta eller tittar på mina instastories måste jag bara berätta att jag är så stolt över mig själv. Igårkväll tog jag på mig mina träningskläder och gick ut. Ni som följer mig vet att jag ökar min jogging med en minut varje vecka. Jag lurar mig själv. På mitt löpband hemma. Mitt tips till er köp ett löpband och börja gå och sen börja jogga. Det finns dyra men det finns också billigare eller du kan också köpa second hand.

Okej tillbaka till varför jag är så glad. När jag kommer ut så träffar jag min gulliga granne och hennes fina hund. Så glad att vi har så fina grannar. Jag har kommit på att när man bloggar och träffar någon som läser bloggen har man inget man kan berätta för dom vet ju allt men vi pratade lite om hur vi hade det i New York. Nu var det dags och ställa klockan på 8 minuter och vad tror ni jag ser, mitt batterie är snart slut. Ska jag gå in och ladda, nej då kommer jag inte ut igen . Så jag börjar jogga och det var ett par gånger jag ville ge upp för det är jobbigare att göra det ute men då tänkte jag har jag klarat 8 min på löpbandet hemma så klarar jag även det ute. Nu var jag trött så jag tar upp telefonen och ser att det står två minuter och först får jag panik för jag tror att jag joggat i två minuter men sen inser jag att det är vad jag har kvar. Då fixar jag det. Så glad .

Okej ja ni förstår jag läser och ser mycket ute i cybervärlden. Nu hade jag läst att selleri ska vara bra för hälsan. Jag älskar att ha selleri i salladen men nu skulle man mixa den till en juice. Ja synd att säga att det blev en juice, nu har jag ingen juicemaskin utan jag tog mixern så det blev snarare pure. Jag hällde i vatten och tog en klunk. Ja det var inte äckligt men det är inte heller en drink jag kommer gå och längta efter. Sen är frågan om det inte är bättre att äta en hel. Mindre jobb och mindre disk. Jag läser just nu förbättra din tarmflora av dr Mosley och där säger han att du ska äta ett helt äpple istället för ett glas äppeljuice. Har med sockret att göra.Dricker du får du en sockerkick. Ja läs boken den är riktigt läskig. Nej nu måste jag stoppa annars blir det här en bok.

2 svar på ”Jag är så glad

 1. Hej!
  Det där med löpband har jag funderat på. Jag vrickar fötterna så lätt när jag är ute i skog och mark. Tränar därför inte så mycket som jag skulle behöva. Gillar inte att gå på gym. Det blir till att undersöka marknaden på löpband. Det får inte ta för stor plats bara. Ha det så gott!/Eva

  • Hej Eva
   Kul att du har hittat hit.
   Ja gör det. Jag går och läser en bok samtidigt som jag går på löpbandet. Jag har en speciell gåbok. En lättläst bok. Den tar inte så mycket plats för du viker upp den när du har gått klart. Lycka till och ha en bra dag. Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *