Glöm inte att plocka upp skräp efter dig. En jättebra initiativ av ett gäng ungdomar. CleanSea

Hej Det är väldigt kul med sociala medier, jag upptäcker hela tiden nya saker. Igår upptäckte jag ett gäng ungdomar som samlar skräp från våra hav. Dom har samlat upp ca 470 kg och deras planer är att samla upp 1000kg innan sista maj. Vill man hjälpa dom kan man beställa ett armband. Organisationen heter http://Cleansea

Ett mycket bra initiativ. När jag går mina hundpromenader ska jag ta en plastpåse med mig och plocka upp skräp och tyvärr så finns det en del att plocka upp. Min dotter som nyligen har varit i Tokyo berättade att det finns inga papperskorgar men det konstiga är att det är så rent där. Vill du se fina bilder från Japan så besök hennes fina blogg http://Byemilia

I går kom min kompis förbi och hängde med på en liten hundpromenad. Kul att få sällskap. Min kompis har gröna fingrar och det är tur för jag har alltid tusen frågor. Jag ska ta bort det torra på lavendeln och klippa dom. Sen ska jag plantera mina små plantor i nya krukor. Jag ska visa er sen hur jag tänkt mig. Måste bara köpa eller har jag tur sa min kompis att hon har några som hon inte använder. Så jag skulle få dom så jag tänkte titta förbi imorgon. Nej dags att ta tag i den här dagen men innan jag lämnar er så tänker vi alla på att skräp stoppar vi i fickorna om vi inte hittar någon papperskorg att slänga skräpet i. När vi är ute och går ska det se ut så här.

Bara blommor

Okej här kommer en ny mindfullnesuppgift Gå in på en lekplats och sätt dig att gunga och gunga som du var sju år igen. Gå sen hem och rita när du gungar. Hittar du ingen lekplats så tänk i huvudet att du gör det. Ha så kul. Nu måste jag gå och se vad det lilla busfröet (hunden) håller på med. Ha en bra dag och glöm inte att stanna upp och njuta av dom små guldkornen som finns därute som man tyvärr ibland missar för att allt ska gå så fort. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *