Påskens alla dagar.

Hej wow det känns som det var jättelänge sedan jag skrev till er. Ja jag vet att ni fick hela min resa i knät men jag hoppas att den kan vara till nytta om det är någon som ska resa till New York. Okej vad hände i påsk, ja inte så mycket förutom att våra barn hade övergivit oss. Nej nu far jag med osanning, det yngsta var hemma. Nej påsken har aldrig varit lika viktig för oss som julen är. Vi äter lite påskmat och klart gjorde vi mer när barnen var små. Den här gången hade hade barnen annat att göra. Vi tre har haft en lugn och härlig påsk och nu har vi kommit tillbaka till verkligheten. Här är lite bilder från påsken.

Yngsta sonen köpte kakor från Mr cake. Så goda och väldigt stora. Jag fixade altanen och planterade lite blommor. Leif håller på att fixa minihallen. Tagit bort trappräcket för att fixa till golvet. Räddat humlor som envisas med att flyga in och tror att den ska hitta något gott i en konstgjord blomma. Stackars humla. Tänt brasa på kvällarna och ätit en massa god mat och godis.

Hur går det för er med mindfullnesuppgifterna , här kommer iallafall en ny.
Hitta ditt lugn och hitta en krukväxt, rita av den och ge den personlighetsdrag. Ge den ett namn och olika karaktärsdrag. Jag sa igår att ni skulle få receptet på pajen men ni får vänta till i morgon. Ha nu en bra dag och kom ihåg att andas med magen. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *