Central park, letande efter vintage och broderiaffärer, metropolitan museum igen

Hej här går dagarna i raketfart, det är redan torsdag. Dock har vi en del kvar att göra. Så jag sätter igång och börjar berätta. Vi åt vår frukost igen på pick a bagel, den här gången blev det en omelett med broccoli och tyvärr superstarka potatis. Jag fick även en bagel men den sparade jag och tur var det. Ni kommer förstå varför. Sen traskade vi runt lite i den jättestora park som man har sett ett par gånger i olika filmer. Så vackert och självklart är det New Yorks lunga. Vi fick se något som är så typiskt amerikanskt, ett gäng som spelade baseboll. Vi kunde även klättra upp och sätta oss på en läktare. Precis som på film. Efter ett tag så hade vi tre punkter på vår lista som vi skulle göra i dag. Första var två vintage butiker, tyvärr så var det bara en som var kvar. Wow va fina saker men så dyrt och sen ligger dollarn väldigt högt. Så då tittade vi bara runt och njöt av alla fina väskor,smycken och kläder. Nästa punkt var en handarbetsaffär och det kan jag säga er att den var vi så nära att missa. Jag har en sån tur att en tjej kommer med sin hund som visar oss att vi behövde bara gå ca 20 meter längre bort för där ligger butiken. Jag fick vad jag sökte, jag ville ha en magnet att sätta min nål på när jag inte använder den. Jag såg även en annan sak som jag har letat efter väldigt länge men det tar vi en annan gång. Efter det gick vi och satte oss och delade på min bagel. Ja vi var inte mätta men vi hade fått lite energi för att gå till metropolitan igen. När vi betalade biljetten fick vi en liten klisterlapp som vi skulle klistra på jackan eller tröjan. Biljetterna varade i tre dagar och det här var vår sista dag. Problemet var att jag hittar inte min klisterlapp men leif hade sett att folk klistrar sin lapp på en pelare när dom är klara, så han går ut och hämtar en till mig. Nu är klockan fyra och vi lever bara på vår frukost och det börjar kännas. Så vi tar en snabb tur och sen går vi och köper boken, jag får visa den sen. Nu går färden mot någonstans att äta och det är så typiskt när man väl behöver dom lyser dom med sin frånvaro. Till slut hittar vi Bills burger och det kan jag säga er att det var den godaste vegetariska burgare som jag ätit. Där var mycket folk och en kille spelade gitarr. Dock så hade dom stora fläktar i taket och vi hamnade nära ytterdörren så det var kallt. Ja den här resan har jag packat helt fel, jag har kläder för varmt väder. Jag tog med en del klänningar. Ja ja jag hade bara ett par timmar på mig att packa. Nu är vi hemma igen och dricker en varm kopp te.

Ha nu en bra dag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *