Broadway, times square, flat iron building, Chelsea, high line, macy`s, metropolitan opera med la traviata

Hej först måste jag be om ursäkt för den dåliga bilden i förra inlägget. Jag upptäckte det för sent. Jag vill så gärna visa er allt men är ni nyfikna att se mer så följ mig på Insta stories. Okej vad har vi hittat på idag. Vi har som vanligt gått och gått. Det skulle vara kul och räkna alla våra steg men jag tog inte med mig mitt fitarmband. Vi hade tur med vädret idag, ca tio grader och sol. Först gick vi och åt frukost, ett ställe som hette pick a bagel. Jag fick tyvärr en sandwich men den var god. Jag ville hellre ha en bagel, men det vegetariska alternativet var en sandwich.Det är en upplevelse att se alla deras jättestora reklamskyltar och tokiga människor som har klätt ut sig. En var ruskigt lik president Trump. Lite cool grej att låta folk gå där pendeltåget gick tidigare, nu växte det istället gräs och blommor. Vi såg även så många coola hus. Jag har även sett världens coolaste parkeringssätt men jag har ingen aning om hur det fungerar.Nu var det dags att fika och vi hamnade på ett konstigt ställe. Servisen var så dålig, dom gick som zombies. Ett sånt ställe som man brukar se på film, där det sitter en polis vid en bardisk. Leif var tvungen att fotografera hennes stora pistol. Efter fikat hamnade vi inne på macys, ett jättestort varuhus. Där hittade jag lite grejor som jag gärna vill ha med mig hem. Jag ska fundera men jag hamnade iallafall i väsk och skoparadiset. Sen gick vi fakiskt till Mac Donalds för att testa och se om dom är bättre. Jag tog en fisk och den smakade precis som hemma men Leif tyckte att hans hamburgare var bättre här än hemma. Nu har vi kommit till kvällens höjdpunkt, se la traviata på metropolitan opera. Så bra och coolt. Vissa hade klätt upp sig så fint. Vi hade så bra platser och i pausen blev det en coctail som jag tyvärr var tvungen att halsa då vi skulle in och se akt tre. La traviata är en väldigt sorglig historia. Det coola med det här att hemma har vi gått på en speciell bio och sett opera från metropolitan och nu sitter vi här på riktigt. Vi var tvugna att nypa oss i armen för att se om vi drömmer. Vi var så tagna att vi gick vilse när vi gick hem. Dock så kom vi på det rätt så snabbt. Nu avslutade vi den här fantastiska dagen med att ligga i sängen och äta chips och choklad. Ha det så bra ? Tack för att du läste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *