Guggenheim-museet, metropolitan-museet, vandring längs 5th aveny o madison aveny, Columbus circle galleria

Hej här kommer först dom bilderna som ni skulle ha haft igår.

Då kör vi det som hänt idag. Vi har som vanligt gått så mycket så fötterna skriker efter lite vila men vad gör man inte för kulturen. Första stoppet blev Guggenheim—museet, så cool byggnad men utställningen var så tråkig. En svensk konstnär Himla af klint. Vi har även lite otur med vädret för nu har vi typ bara 10 grader. Sen går vi till metropolitan-museet. Ja jag kan bara säga er gå dit om ni är i New York. Ja det är så stort och där finns så coola saker därinne, ja du behöver flera dagar för att se allt. Dom har tex ett tempel från Egypten i full storlek. Även deras shopp är så stor och i flera våningar. Jag hittade en bok som jag funderar på att köpa. Vi åt lite lunch där och så stannade vi där till dom stängde. Nu var det riktigt dåligt väder så vi tog en runda i ett galleria. Nu ska jag ta ett varmt bad för jag känner mig lite frusen. Sen blir det lite fika. Här kommer lite bilder från idag.

Nya äventyr väntar oss idag och jag hoppas att ni har det bra därhemma. Glöm inte att följa mig på instastories där kommer ni att få se mycket spännande saker. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *