Shoppingdag på the mills at Jersey garden

Hej ja ni undrade säkert varför det inte blev någon instastories igår. Vi var så fokuserad på att hitta runt i det här stora köpcentrumet. Okej vi tar det från början. Frukost på ett nytt ställe och nu blev det mer ett stekt ägg med potatis. Alltså du får väldigt stora portioner. Därefter gick vi till en bussterminal som var jättestor och jag menar jättestor. När vi skulle köpa biljetter kom en man och hjälpte oss och sen ville han ha lite dricks om vi ville. Vi ser även den här sidan av stan och det är hemskt. Hemlösa och en del som inte vet vad som är upp eller ner. Okej tillbaka till den trevliga sidan. Vi hamnar i en kö med en massa människor som har resväskor med sig och vi börjar förstå att här kan vi hitta saker. Första bussen kom vi inte med men det kom en direkt efter den andra. Det tog ca en halvtimme att komma dit. Där möttes vi av ca 250 butiker och vi gick och tittade på våra varumärke. Det är billigt men dollarn är så dyr. Efter vi tittat runt gick vi och åt. Sen shoppade vi en del. Vi var där vid tolv och åkte hem halv nio. När vi kom ut så regnade det och det var även tropisk värme. Bussen stod och vänta och jag letade efter biljetten men chauffören sa bara okej. När vi kom hem gick vi och köpte en bagel och satt på hotellet som två döda sillar.

Där fanns vagnar man kunde låna och på många ställen stod folk och masserade. Ser ni den bilden som ser ut som ett rymdskepp, det är en massagskepp. Du lägger dig i den och sen fäller dom ner locket. Nästa coola grej var att där fanns en tandläkare. Jag kunde se en patient ligga där. Vi skojade mycket om det men det ska ni slippa att höra. Ni vet att när man är trött blir man lätt konstig.

Hoppas att ni har det bra där hemma. Vi hörs och tack för att du läste. Idag kommer jag lägga upp på instastories igen. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *