Att fylla jämnt. ❤️

Hej ja idag har jag inte så mycket att skriva om, det kommer bli mest mina tankar om att fylla år. Ja imorgon blir jag hela 60 år och hur gick det till. Samtidigt är det en cool känsla att veta att jag har haft mina fötter på denna jord i 60 år och förhoppningsvis har jag många år kvar. Jag gillar att fylla år och jag gillar att få presenter men det är lika roligt att få fixa andras födelsedagar. När barnen var små fixade vi stora fester. Varför ska man inte fira det har jag svårt att förstå. Det är klart att det inte är kul att bli äldre och äldre men det är ju bara en siffra det viktigaste är hur gammal du känner dig. Det som jag tycker är jobbigast är att du vet att någon gång ska du lämna familjen. Du får inte vara med på deras hela resa. Nej nu blev det lite deppigt och så vill jag inte ha det. Jag har fått livet av mina kära föräldrar och då ska jag se till att njuta av livet. Ja jag känner mig inte alls gammal och jag har så många tankar och ideér om livet som jag vill göra. Ska jag vara ärlig så är jag rädd för att bli gammal och sjuk, nej inte gammal men bara sjuk. Dock så har jag inte tänkt att gå och fundera på det för det är inget jag kan göra något åt. Det är ingen som vet hur morgondagen ser ut och tur är det. Har jag klarat av att åka i bergodalbana i 60 år så klarar jag även framtidens kullar. Det ända jag vet att jag fyller år imorgon och jag ska fira så taket lyfter. Jag undrar en sak vilka hashtaggar ska jag nu använda, jag har alltid skrivet #50pluswomen#50plus#50plusblogger. Hm ? något att tänka på. Nu ska jag faktiskt redan nu ta helg och njuta mina sista timmar som 59åring för imorgon är jag en cool 60 åring.

Livet är en lång fest.

? Ha nu en mysig dag och kom ihåg att livet är som att åka bergodalbana. Vet ni vad det är okej att åka bergodalbana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *