Här börjar det

Ja när jag vaknade hade jag ingen aning vad som väntade mig. Vid tvåtiden får jag ett sms av min kära man. Du ska packa en väska för en hotellnatt. Ta med badkläder och vi ska äta ute. Möt mig på medis klockan fem. Ja min första tanken var har min man blivit lite förvirrad, jag fyller år imorgon. Jag slänger ner lite kläder och har ingen aning om vad som ska hända. Okej vid Medis möter jag min glada man och vi sätter oss ute på torget och tar en drink. Tyvärr var det lite kallt så vi gick ganska så snabbt till hotel clarion vid ringen . När jag hade bytt om gick vi ner till restaurangen eatery social . Där åt vi tacochips och guacamole till förrätt och till middagen åt leif grillad tonfisk och jag tog en fantastisk god vegetariskgryta. Jag kan verkligen rekommendera restaurangen. Jag drack en ananas och kokos cider och ja det låter väldigt sött men det var det inte. Supergod. Till efterrätt tog vi creme brule som inte var så god, som tur var så tog vi även in en portion churros med blåbärsglass och den var supergod. Efter ca tre timmar gick vi till baren och avslutade med en drink. En härlig dag och kväll. Nu har vi kommit till the big day, jag fyller nämligen hela 60 år. Vi började med frukost på sängen, så härligt och nu får jag reda på att vi ska gå på spa. Hör och häpna men det är min första spaupplevelse och det kommer inte bli min sista. Min kära man hade bokat massage och boddydrap. Vi har skrattat mycket åt bilden då det ser ut som jag ligger på lit parade. Hon frågar mig om jag har klaustrofobi och jag säger ja. Bra för hon förklarar för mig att jag ska lägga mig ner så kommer hon smörja in mig i en lotion.Därefter plastar hon in mig i typ gladpack och ytterligare plast. Sen sänks jag ner i vatten och ska ligga så där i tjugo minuter,efter det blev det massage. Det var mysigt att ligga inplastad. Det var varmt och vi pratade på. Ja synd att säga att massagen var lika skön, dock så kändes det bra. Ni som har fått massage förstår säkert vad jag pratar om. Efter det så badade vi och lite coolt att vi kunde simma ut i friska luften. Vi var där i ett par timmar. Okej nu skulle vi åka hem men leif behövde gå in en sväng på Åhléns och jag tyckte att vi gick förbi myrorna så då kunde vi gå in och titta. Jag hittade en korstygnsbok. Vi traskade vidare och kände oss lite hungriga så vi köpte en falafel och satte oss i solen. Ja det var så fint väder. Där råkade vi träffa en av leifs kollegor och hans fru. Så då blev det lite prat. När vi nästan är hemma möter vi grannen och då blir det lite kramar och grattishälsningar. När jag kommer hem ser jag en vit duk på bordet,glas och ballonger 60 år. Plötsligt ser jag Ludvigs huvud tittar fram och sen skriker vänner och släkt grattis. Mina kära barn hade ordnat en överraskningsfest för mig. Jag började gråta av glädje. Allt hade dom ordnat. Vegetarisk catering ,dryck och tårta med grattis Anette. Jag fick så fina presenter,blommor och tal. Dom hade städat hela huset , ja tänkt på allt❤️Det var så härligt att slipa tänka på något. Jag bara njöt. Sen var det dags för mig att hålla tal och öppna presenter. Av min man fick jag ett väldigt romantiskt tal som jag kan leva länge på och så fick jag även en skokartong. Jag skulle plocka lager efter lager. Det första var en nackkudde, pass,bilder på ett torn,biljetter till travatia,elplugg och sist låg biljetterna till New York. Jag blev själaglad och alla skrek och hurrade. Nästa chock var att jag just nu sitter och skriver på planet, ja ingen tid att tänka. Ikväll är jag i New york. Festen höll på länge men efter ett tag smet jag upp och packade och när gästerna hade gått så fortsatte vi att packa. Jag kan väl säga att vi inte sov så mycket. Söndagen fortsatte vi och packa och sen körde Hjalmar oss till Arlanda. Så nu måste ni hänga med på Insta och bloggen för nu kommer det att bli en massa spännande att se. Tack för att ni orkade läsa det här långa inlägget ?Ha en fin dag. Kom gärna med tips som jag inte får missa. ?

Det kommer fler bilder från festen men jag måste få bilderna från min kära dotter. Så det får bli ett annat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *