Nu känner jag mig lite vilsen?

Hej nu känner jag mig lite vilsen. Många säger att det är bra att äta vegetarisk mat och att äta vegansk mat är ännu bättre men varför hände då detta. Min yngsta son fick reda på att han hade brist på vitamin b12. Det konstiga är att han äter allt, det är bara jag som är helvegetarian i familjen. Nu är jag ganska så säker på att han äter för lite men om jag ska tänka på mig själv så har jag säkert också brist på vitamin b12. Tydligen så kan man ej hitta det i mat förutom kött och då är det kört för mig. Så jag funderar på att se om jag kan hitta någon annan väg. Min son ska ta extra tabletter i tre månader. Sen vet jag inte om det är farligt att ha brist på b12. Får prata med min storebror som är läkare, han kommer säkert ringa mig på lördag. Jag fyller år då men det kan vi prata mer om imorgon Istället vill jag visa er vad vi köpte till vår son. Han gillar väldigt mycket Japan. När han gick i gymnasiet pluggade han japanska och fick högsta betyg i det.

Så ett tips till er om ni letar efter japanska produkter så är tekannan och muggen köpta från webbshoppen najsofsweden.se och tröjorna är köpta uniqlo. Den roliga muggen är köpt science fiction bokhandeln i gamla stan. Han fick även ett presentkort från butiken så han kan köpa böckerna som han vill ha.

Okej nu måste jag fortsätta jobba och sen tänkte jag gå ut och fixa lite i trädgården. Först kommer en ny mindfullnesuppgift. I kväll vill jag att du sätter dig ner hittar ditt lugn och ritar eller skriver ner allt du har ätit idag. Jag börjar dagen med nötter och just nu apelsin, sen blir det en annan frukt. Jag har även börjat med att dricka citronvatten. Okej nu måste jag lämna er må så gott och se glädjen i att just du finns. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *