Mrcake och försöka få ner frö när det blåser.

Hej kära bloggläsare Hoppas att ni har haft en härlig helg. Jag har haft en härlig helg, så här kommer lite av helgen. Vi behövde köpa lite födelsedagspresenter, ja faktiskt till två. Min yngsta son fyller imorgon så vi skulle hitta något till honom. Vi har beställt en tekopp plus en tekanna från en webbsida som säljer äkta japanska saker. Nu får vi bara hoppas att dom är snabba. Sen köpte vi två coola thsirt med japanskt mönster. Ja som ni förstår så är han galen i japangrejor. Sen hamnade vi i butiken, där jag vill ha allt. Barnklädesaffären livly. Vi köpte en sparkdräkt och en mössa till lilla Alice. Min Brorsson har fått en liten dotter. Nu mina kära bloggläsare om ni är på besök i Stockholm måste ni besöka Mrcake .http://Mrcake.Du hittar det på Rådmansgatan 12 men var beredd på att stå i kö, men det är så värt det. Tyvärr har jag märkt att när jag filmar så glömmer jag att fota. Tråkigt, dock fick jag en bild på mästaren själv. Han jobbade och han känns som en väldigt trevlig person. Det vattnas i munnen när jag ska skriva vad vi beställde. Jag tog en salted Caramel tårta. Den var så hög, ja jag skojar inte när jag säger minst 10cm. Så god. Jag ska faktiskt baka en salted Caramel cheescake till sonens födelsemiddag. Min man tog en cheescake. Inte slut här sen köpte vi en cronut med svartvinbär och vaniljkräm. Jag dör så god. Tur att vi delade den. Tips dela kakorna med din kompis. Du kan även köpa med dig hem. Okej någon nackdel med det här stället nej förutom att det ligger lite off. Är det någon av mina läsare som har varit där får ni gärna berätta om ert besök.

Tyvärr ända bilden , men här har vi Roy Fares.

Söndagen blev en fixardag. Leif slipade hallgolvet och nu har vi börjat lacka. Det ska lackas ett par gånger till. Jag själv har köpt lite blomfrö så jag fick ner dom i jorden, olivträdet har flyttats upp ur sin mörka dvala. Dock var det inte lätt för det blåste rejält. Små frö ihanden, ja ni kan själv tänka er hur det såg ut.

Alltså fröna var så små och sen var det så kallt ute. Ja jag förstår inte hur det kan komma upp nya blommor när man ser dom här pyttesmå blomfrö.

Okej nu ska ni få en ny mindfullnesuppgift . Jag vill att du ska le mot alla du möter idag och sluta inte förrän du har fått ett leende tillbaka. Sen i kväll vill jag att du skriver ner dina iakttagelser och fundera över hur det kändes. Glöm inte hitta lugnet.

Dags att ta tag i livet. Ha en bra dag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *