Shoppat och en trevlig kväll med mina två älsklingar.

Hej idag blir det till att hålla i hatten när man är ute för wow vad det blåser, men vi ska inte prata om idag utan vi ska prata om igår. Efter en härlig dag med Svea som faktiskt blev lite svartsjuk när jag pratade med en annan hund. Där fick man ett härligt betyg på att hon gillar mig, ja jag störtgillar henne. När matte kom och hämtade henne åkte jag in till stan och där skulle jag möta upp med min kära man och vår äldsta son. Dock var dom först på ett Oscar Jacobson grej så jag fick en stund för mig själv. Så mysigt att gå själv. Jag har kommit på att jag behöver ett gäng nya pjymasar, mina egna har sett sina bästa dagar. Så dom här fick följa med hem.

Ett fint linne med ett par korta byxor till. Jag fick även med mig ett par fina glasögon.
Ni ser att jag invigde mina solglasögon igår. Nu är vi på nk eventet. Dom bjöd på fantastisk god bubbel, tyvärr så glömde jag bort att ta reda på vad det var för märke. Vi hade en mycket trevlig kväll. Det blev många steg för mig igår, så det känns bra. Nu har jag en del saker att göra innan jag tar helg. På tisdag fyller min yngsta son hela 23 år och den snygga killen som står bredvid mig är min äldsta son. Wow vilken familj jag har. Dottern är på semester i Japan och den andra sonen har just blivit sambo. Livet rullar på.
Glöm inte att stanna upp och njut av livet. Livet går som ett snabbtåg. En dag stannar det och då vill du kunna känna att jag har haft ett bra liv. Ha en bra helg så hörs vi på måndag och får du inte nog av mina tokigheter så finns jag på Insta anetteronnow. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *