Följaretips och ny mindfullnesuppgift.

Hej Ja nu känner jag att jag måste skriva av mig lite. Jag har fått en sån fin instavän. Det roliga är att jag skulle kunna va hennes mamma. Hon är lika gammal som en av mina söner, men ålder har ingen betydelse. Vi har samma intresse inredning och att djur mår bra. Hon är jätteduktig på att sprida hur djur far illa och hon har även en så fin hund. Ni hittar henne här på Insta albafridstrom Jag är så imponerad att hon klarar av att se allt det dåliga som vi människor gör. Ibland önskar jag att jag inte var så känslig att jag bara kunde äta allt, köpa skinnsaker och köpa fårskinnspäls. Det finns så mycket inom inredning och mode som är så snyggt. Men jag är som jag är, jag har aldrig älskat kött. Nu äcklas jag av det. Jag ser djuret framför mig och jag är väldigt glad att man nu får höra att det inte är nyttigt att äta kött. Enligt boken hälsorevolutionen så mår man bäst om man är vegan och köttätare mår sämst. Alltså har större risk för inflammationssjukdomar. Så jag har två steg till att gå, släppa att äta fisk och att bli vegan. Två jättestora kliv för mig, för det första så älskar jag fisk o kakor. Så jag får se hur jag gör. Det är också svårt att få familjen med på den resan. Så nu blir det slut med att köpa väskor och skor i skinn. Ett tips till er som vill förändra sitt liv och tycker det är svårt. Ta det i babysteg. Börja med att ha en köttfri dag och sen ökar du på med fler köttfria dagar. Det var så jag gjorde. Lycka till.

Nu är det en härlig tid. Alla små blommor som dyker upp,ljuset och fågelkvitter. Jag är så spänd på att se hur det blir med det som jag planterade.

Nu vill ni ha ett mindfullnesuppgift av mig eller hur.

Jag vill att du andas och hittar ditt lugna jag. Ta sen en frukt och titta på den och sen ritar du av den. Nu måste jag jobba för i kväll ska jag iväg på ett event. Svea ligger här bredvid mig och sover. Så mysigt med hundbesök. Ha nu en härlig dag och njut att du just finns här. Tack för att du läste ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *