Roligt event

Hej hoppas att ni mår bra. Jag sitter och väntar på att Svea ska komma men innan hon kommer måste jag berätta om igår. Igår var jag på ströms event med min äldsta son. Det är alltid lika roligt att va ute med honom för han får alltid komplimanger för sin klädsel. Igår var det slipsen och hans skor som fick extra kärlek av främlingar. Jag har försökt att få honom att blogga. Många av hans kompisar kommer och ber om hjälp när dom ska köpa kläder. Ja jag har inte gett upp, okej tillbaka till eventet. Mycket folk,bra musik,bubbel och lite sämre med tilltugg. Där fanns även en liten tävling. Du skulle slå en golfboll som skulle hamna i en sko, helt omöjligt. Du kunde vinna ett par vårskor. Jag köpte inget men Ludvig köpte ett par så snygga byxor. Nej idag får det bli ett kort inlägg för jag måste hinna Sveasäkra hemmet, men innan jag lämnar er ska ni få ett mindfullnesuppgift.

Hitta lugnet och sen vill jag att du tittar på månen eller solen och skriver en liten dikt eller berättelse som en hyllning till den

Inte helt fel med ett glas bubbel när man tittar på kläder.

Tack för du läste och ha nu en mysig dag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *