Josefin Nilsson Ainbusk ❤️

Hej

Är ni lite sugna på en liten reseberättelse om Japan ska ni gå in och läsa den här bloggen.

https://byemilia.nu

Min dotter är just nu i Tokyo . På tal om berättelser så såg jag dokumentären om Josefin Nilsson. Väldigt fin film och väldigt sorglig. Jag väntade mig att dom bara skulle prata om det hemska i hennes liv men istället handlade det om henne. Dock kan jag inte förstå hur en annan människa kan göra en annan människa så illa både fysiskt och psykiskt. Tillochmed någon som man älskar. Att sen även förövaren kan leva som inget har hänt. Dom som slår ångrar sig oftast efter dom har gjort det men varför går dom då inte och söker hjälp utan bara fortsätter att slå. Dom kan ju inte själva tro att dom är normala. Jag har alltid sagt till min dotter att aldrig acceptera slag eller psykisk nertryckning från någon annan människa. Även till mina söner, blir ni illa behandlade så gå. Ingen människa ska få trampa på någon annan människa. Misstänker ni att det händer så hjälp den människan. Se inte bara på utan hjälp den stackars människan som långsamt bryts ner. Okej nu känns det svårt att hoppa till något annat roligt att prata om.Jag har ofta tänkt på det när man tittar på reklam, då visar dom hur barn svälter och sen direkt efter kommer en matreklam. Jag tycker det är väldigt konstigt. Så därför slutar jag här med att nu ska jag gå och säga till Google home att spela Ainbusk .

? Njut av den här dagen, vi lever bara en gång. Låt inget negativt få ta över din dag. Borsta bort det och ta nya tag. Kom ihåg Du kan vad som än händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *