Nu är jag ledsen

Hej

Ja nu är det fredag och solen skiner så fint. Hoppas att ni mår bra, jag mår bra men jag är faktiskt lite ledsen. I går kände jag för att baka bröd, för vårt bröd var slut. Jag tar fram bakmaskinen som vi fick i bröllopspresent så den har några år på nacken men den har alltid fungerat. Jag har en liten lös del som man sätter ner i ett hål där degkroken ska sitta. Den är ca 2cm stor så den ligger alltid i bakskålen när vi inte använder den, men den här gången var den borta. Alltså jag kan inte baka och jag älskar min bakmaskin, jag vill inte behöva köpa en ny. Så i dag måste jag fortsätta leta. Till en helt annan sak mina kära läsare.

Om ni inte rör på er så måste ni göra det bums och nu gäller det inte bara för att gå ner i vikt utan för er hälsa. Ni kommer ihåg att jag sa att jag läser boken hälsorevolutionen, den borde ni faktiskt också göra. Vi måste göra någon typ av motion varje dag för att minska inflammationen i kroppen. Något nytt som jag har lärt mig idag är att du måste träna dina muskler. Jag trodde att det räckte med mina steg, okej hur gör man då för att få in någon typ av motion varje dag. Jag ska fundera på det och återkomma med något tips. Har ni något tips får ni gärna komma med det, för jag är väldigt dålig på det. Det ända jag känner jag är bra på är att se möjligheter till vardagsmotion. Ser alltid som pluspoäng att röra på sig. Alltså jag ska först läsa färdigt boken men sen kommer det ske lite förändringar i mitt liv.

Dags att ta tillbaka träningen . Det här kommer vi prata mer om för det är så viktigt. Nu ska ni få en ny mindfullnesuppgift. Hitta ditt inre lugn gå sen på skattjakt i din stökiga låda och leta efter något som får dig att minnas och le när du tänker på det. Rita eller skriv ner din skatt och njut av minnet.

Ha nu en mysig helg ? och tack för att ni läste ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *