När jag kör över min familj.

Hej I går fick jag ett ryck och beställde ett våffeljärn och jag körde fullständigt över min familjs önskningar. Dom ville ha dubbelvåffeljärn men det vi hade tidigare var ett dubbeljärn och det fungerade inte bra. Jag kommer ihåg när vi hade svärmors våffeljärn, gud så bra. Så nu letade jag efter något som liknade svärmors men då tror jag att jag måste gå till myrorna för att hitta. Så nej jag sökte på det våffeljärn som var bäst i test. Pang där ville jag slå till men min kära man ska vända och vrida på alla våffeljärn som finns på marknaden och då slutar det med att det blir inget. Hallå det är våffeljärn som ska köpas och inte en bil. Så jag beställde den här .

Jag lovar att berätta hur den fungerar.

Jag kom på en sak igår, jag brukar att ha som en rutin att på fm gå på löpbandet . Så börjar jag med att jogga mina minuter. Uppe i hela fyra minuter. Wow tänker ni men för mig är det wow. Okej men igår gick jag en lång hundpromenad som slutade att jag mötte en gammal kompis som jag inte har träffat på jätte länge. Kul men vi pratade inte så länge för jag blev lite kall när man stod stilla. Okej där tappade jag tråden men vad jag ville ha sagt var att jag joggade istället på kvällen och det kändes mycket bättre. Jag ska testa i kväll igen och se hur det känns. Innan jag ska gå och Sveasäkra hemmet ska ni få en ny mindfullnesuppgift.

Hitta ditt lugn och sen föreställ dig att du bara får äta frukost en enda gång till. Vad vill du ha. Skriv eller rita.

Ha nu en bra torsdag och försök att leva här och nu. ?och tack för att du läser min blogg. Kram Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *