En hektiskt dag

Hej igår var en hektisk dag, ja jag fick aldrig tid att blogga. Jag var uppe med tuppen och åkte in och gjorde min mammografitest. Inte roligt.Då är det bara att hålla tummarna att man får ett bra svar. Efter det traskade jag långt.Igår gick jag 19188 steg och det blev 14,48 km. Bang där satt en bra promenaddag. Okej hur blev det så, ja efter testet gick jag till mos och kollade runt lite. Jag hittade så mycket snyggt och det var även lite rea. Jag kan visa er lite vad jag hittade.

Men sen hände det, jag går förbi Jackie och tänker först inte gå in men som tur är så ändrar jag mig och går in. Där på hyllan står ett par skor som jag har velat ha väldigt länge men har ej hittad dom. Ett tag trodde jag att dom hade utgått men ett problem dom var ett halvt nummer för stora. Skam den som ger sig så jag rusar till rizzo och köper ett par sulor tillbaka till Jackie provar fortfarande inte riktigt nöjd. Får ännu ett tips spring till skomakaren och fråga där vad jag kan göra. Han säger att jag kan köpa en typ kudde och sätta i hälen. Jag köper och rusar tillbaka till butiken och köper.

Så sköna och snygga. När jag provar dom kommer en tjej fram och säger dom är så snygga. Dom har en bra och perfekt klack. Jag är i skohimmeln.

Efter det blev det en snabbfika på Joe and the juice. Alltså deras smörgås med tonfisk.

Sen fick jag skynda mig hem för hela familjen skulle komma hem och fira sin pappa. Dottern min skulle flyga till Japan nästa dag så hon åkte tidigare men vi andra dök ner i kakbordet och hade så mysigt. Så ni förstår jag var helt färdig på kvällen. Okej nu ska ni få mindfullnesuppgift och jag måste städa köket. Vi lämnade en del disk. Jag tyckte det var viktigare att umgås. Disken tar jag nu.

Jag vill att ni lägger er ner och blundar och sen tar ni kroppsdel efter kroppsdel och känner efter. Hur känns det i mina tår och hur känns det i min fot osv.

Ha nu en härlig helg och följ mig gärna på Insta. Ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *