I helgen har jag knarkat Netflix

Hej då ses vi igen . Helgen är över och det finns inte så mycket att berätta om den här helgen.Fredagen vilade jag efter den hektiska torsdagen och lördagen hade vi storstädning av köket. Vi har börjat med en ny städrutin. En gång i veckan storstädar vi ett rum och sen städar vi vanligt resten av huset. Alltså Gud vad jag hatar att städa. Sen igår åkte leif o Ludvig iväg och åkte skidor och jag knarkade Netflix. Så helgen har varit dötrist men jag såg tre filmer igår. Först såg jag like father, helt okej film. Sen blev det the big wedding. Den var bra men den tredje filmen var så bra. Our souls at night. Tänk om alla ensamma människor kunde göra så här. En väldigt modig kvinna som vågade ta första steget. Efter jag sett filmen kände jag som någon hade lagt ett varm täcke runt mig. Att allt kan ordna sig när man blir gammal. Ska ni se någon av filmerna så ta den sista.

Ja när man är ensam hemma kommer tjejfilmerna fram.

Vi har ätit gott i helgen så ni kommer få lite tips under veckan. Dags för mindfullnesuppgiften. Jag vill att du andas som vanligt och sen ritar du dagens matinköp.

Ha nu en superbra måndag ? må så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *